Artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Song Lyrics -> T -> Tankcsapda ->Rio

Rio - Tankcsapda Lyrics

Updated Jan 1, 1970 | Posted time: Jan 1, 1970

What is Rio Lyrics

"Rio" lyrics are a set of words that make up a song named Rio, usually consisting of verses and choruses. The writer of this song lyrics is a lyricist or lyrist: Tankcsapda.

Rio song words


Aztán elrepülök Rióba, Beszállok egy kabrióba. Élvezem a dolce-vitát, Este megkeresem Evitát.A zsebem tele lesz lével, Passzolgatunk Pelével. Néz majd a kokainbáró, Hogy lehet nálam az összes káró, Pedig az Õ gorillája osztott, Én csak szivarozgatok csendben, Azt hiszi, jól kifosztott, De én megbízok a szerecsenben. Szõke csajokat nézekA parton, a sörözõben tekézek. És ha eszembe jutna délbe'Egy kis üzletet ütök nyélbe. Lássuk, milyen az áru, Szép zöld hosszúszárú. Remélem, elrepít délnek, Ahol a többiek henyélnek. Ahol mindig kék a tenger, És soha nem éhesek a cápák. A parton rengeteg emberA vízben lóbálja a lábát. Aztán elrepülök Rióba, Beszállok egy kabrióba. Aztán elrepülök Rióba, Beszállok egy kabrióba. Gyere, repülj velem Rióba, Na gyere, repülj velem Rióba, Gyere, repülj velem Rióba!
 
Do you like this song?

Edit Lyrics | Tankcsapda Lyrics (38) | Submit Tankcsapda Lyrics | Song Lyrics

Tankcsapda lyrics are property and copyright of their owners. "Rio" lyrics provided for educational purposes and personal use only.

How Rio Lyrics work?

All members around the World can write full lyrics from listening for all song name "Rio" for educational purposes only then submit it into this "Song Lyrics" site TLYRICS.NET.

Click to play similarly videos from YouTube


Comments

Not found any comments on this song at this time! Be the first! Thank you!

Navigation Bar

Member

 

All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes only.
Copyright © 2006 - 2016 TLYRICS.NET . All rights reserved.
Request Method: GET | Cached: IP: 66.249.79.160, 23 June, 2016 06:02:12 (LONDON - UK).